İSTANBUL / BEYKOZ - Türker İnanoğlu Ortaokulu

Türker İnanoğlu Ortaokulu

.
Adres
ÇENGELDERE MAH. ŞEHZADE CAD. GÜNDOĞDU NENE HATUN İLKOKULU EK BİNASI 1/2 BEYKOZ / İSTANBUL
Vizyon
Yetiştirmiş olduğu ögrencilerle ve oluşturduğu eğitim geleneği ile ülkemizin iftihar ettiği bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimize kapasitelerini ve yeteneklerini sonuna kadar kullandırarak, ülkemizin ve insanlığın ihtiyacı olan üstün bilgi, beceri, tutum ve karakter özelliklerine sahip nesiller yetiştirmek.
Başarılar
Kütüphane Kitap Sayısı :50
Öğretim Şekli :Taşımalı Eğitim kapsamında okulumuz Gündoğdu Nene Hatun İlkokulu binasında misafir okul olarak bulunmaktadır. Öğretim Şekli: Öğlenci
Ulaşım
Okulumuza, Kavacık´tan geçen 11 ÇB, 15KÇ veya 20 numaralı İETT otobüsleri ile gelinebilmektedir.Ayrıca Çavuşbaşı Minibüsleri ile de Nene Hatun durağında inerek okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Tüm öğrencilerimiz ikamet ettikleri Baklacı Mahallesi ve okulumuz arasında okul servisi ile gelip gitmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çavuşbaşı beldesi bölgesinde bulunmaktadır.
Beykoz Merkezine 13,2 km. mesafededir.
2022-2023 Okul Sporları Futsal Yıldız Kızlar İlçe Dördüncülüğü
Dilimizin Zenginlikleri Projesi Medeniyet Okumaları Projesi